Leje af bil i Gardermoen

Gardermoen er en by der ligger nord for hovedstaden. Gardermoen er bedst kendt for at huse Norges vigtigste lufthavn — Oslo Lufthavn. Navnet på lufthavnen er blevet ændret, og derfor hedder den ikke længere Gardermoen, selvom nordmændene sandsynligvis vil fortsætte med at “misbruge” navnet i de kommende år. Under alle omstændigheder, er Gardermoen et attraktivt sted for virksomheder at afholde konferencer, kurser og møder, samt at det er den hurtigste vej til landets hovedstad.

Biludlejning tilbydes af en masse forskellige selskaber i Gardermoen. Her er det muligt at finde både lokale og internationale selskaber. Endvidere tilbyder de fleste selskaber, at du kan aflevere din bil et andet sted, hvis du for eksempel kører landet tyndt.

Tips til kørsel i Gardermoen

De fleste der lejer en bil i Gardermoen, er enten på vej sydpå eller på vej ind til hovedstaden. Her er vejnettet veludviklet og der er motorvej hele vejen til Oslo. Det er ligeledes let at komme til andre dele af landet fra Gardermoen, såsom nordpå mod Hønefoss og Gjøvik, eller til vest mod Bergen. Gardermoens placering gør det til en stor hub og et godt udgangspunkt for en kør-selv-ferie i Norge.

Hvor kan du leje biler i Gardermoen

Biludlejning er stort lufthavnen i Oslo, Gardermoen. Du kan vælge mellem mange forskellige alternativer. Dette inkluderer de store og kendte udlejningsfirmaer såsom Budget, Hertz, Avis, Rent-A-Wreck og Sixt. Vi anbefaler at du foretager din online booking på forhånd, så du blot skal hente din bil, så snart du er ankommet til lufthavnen i Oslo.

Attraktioner du kan besøge med en udlejningsbil

For de fleste mennesker, er Gardermoen et fikspunkt, før de fortsætter deres rejse — enten indenfor landets grænser eller i udlandet — og med en lejet bil, kan du besøge flere nærliggende attraktioner på vejen. De der er interesseret i luftfart, vil være særligt interesseret i disse attraktioner. Gardermoen Kulturpark er hjemsted for både SAS Museet, og det norske flyvevåbens kollektion af flyvemaskiner, hvor du vil få et unikt indblik i luftfarten der tilhører det norske militær.

Udover dette, består Gardermoen hovedsageligt af natur og grønne marker. Den nærmeste by er Jessheim, der kun er en kort køretur syd for Gardermoen. Overvej også at køre op til Eidsvoll, der er ca. 30 minutters kørsel i nordøstlig retning fra Gardermoen. De fleste nordmænd vil vide, hvad der kan forventes her.